fredag 23. januar 2009

Jeg er i live!





For de som skulle lure på det, så er alt bare bra altså! Ble dårlig omtrent rett etter siste innlegg, og så kom jula, så var det nyttår, og så var det full rulle på jobb - og ja - slik går no dagan!


Men nå begynner ting å stabilisere seg, og jeg håper nå å få litt mere fart på bloggingen fremover. Tusen takk til alle koselige kommentarer, jeg lover å komme på besøk til hver og en av dere. Så søte dere er alle sammen! Og alle har dere spennende og flotte blogger som oser av kreativitet og skaperglede. Dere er til stor inspirasjon!





Må også faktisk få skryte litt av meg selv; jeg har hatt full kjøpestopp til huset i et par måneder nå og det har jeg faktisk klart! Til jul ble det ikke kjøpt noe ny julepynt, og på salgene nå i januar har jeg kun kikket - ikke kjøpt! :)

Hvorfor har jeg pålagt meg selv dette regimet? Jeg sparer nemlig! Drømmen er 2 nye ørelappstoler til stua, og skal jeg få til det må jeg kutte ut all småhandling som til sammen blir ganske mye penger. Har derfor ikke så mye nytt vise frem akkuratt nå, men håper dere liker bildene allikevel.
Related Posts with Thumbnails