torsdag 3. desember 2009

Advent

Ja, advent kom til den lille gården engang den også....*rødmer* I dag formiddag tente jeg det første adventlyset, kun 4 dager for sent! Men det er det ingen som behøver å vite, ikke sant? Jeg bare later som at "denne jenta hadde alt klart på søndag", og satser på at ingen avslører meg. Jeg er nemlig født for sent. Ikke bare litt for sent, men ganske mye også! Noen ganger bare 5minutter, andre ganger opp til flere dager. I fjor tror jeg ikke adventstaken var på bordet før 3 søndagen.... Hadde litt unnskyldning da, for var så nygravid og kvalm at jeg visste ikke min arme råd. Gubben syntest det nok var litt uråd for han tilogmed pyntet til jul mens jeg lå på sofaen og hold meg fast. Store bølger vettu! ;)
Men her er beviset. Voilà!



Og se her da, jammen har jeg ikke klint til med et pittelite juletre på kjøkkenet også! Dette begynner det å lukte jul av! *smiler*






5 kommentarer:

Kristine sa...

Så utrolig koselig!! :) Tror jammen jeg må satse på et lite tre i potte jeg også. Fiin adventsstake du har laget. Og bedre sent enn aldri, sant?

Kos deg i adventspyntet kjøkken! :)

Klem

Kjeruben sa...

Så skjønne bilder, med herlig julestemning!
Slikt juletre ønsker eg meg også... men det var det der å komme seg ut og finne eit da.... blir vel med tanken tenker ;-)

Rosemary and thyme sa...

Så koselig!!!
Jeg pleier å ha et tre i gangen, men tror jeg må ha et på kjøkkenet også.
Flotte bilder.
En utfordring til deg inne på bloggen min!

Ha en fin kveld!

Klem Tove

krinkelkroken sa...

Heisann

Var noe kjent med det huset ja;)Husker vi fulgte med i åndeløs spenning, mens du viste fram rom for rom:)
Er ikke helt i rute her heller, men jul blir det lell;)Fin adventstake, litt blonder gjør "det lille ekstra"
Ha en fin førjulstid:)
Beathe(ooops 4! på nm)

lillelise sa...

Så koselig du har det! kjenner julestemningen kommer luskende her nå! Kjempefine bilder. Er på ingen måte i rute med juleforberedelsene jeg heller... Får se om det blir pynta litt i helga.
Ha en fin dag

Related Posts with Thumbnails