onsdag 25. november 2009

Frem fra glemselen

Her på bruket har vi i tillegg til huset vårt også en liten hytte. Gjennom årenes løp har det blitt plassert alt mulig rart inn der som ikke passer inn noen steder, ingen vil ha men ikke har hjerte til å kaste etc. En slik ting er denne merksnodige klokka. Hørte med pappa i dag og han mente det var broren til bestefar som kjøpte klokka av noen tatere (er det lov å si det?) som kom innom for å selge noen snurrepiperier til livets opphold. Han var jo gammel og hadde litt dårlig syn, så han ble innbilt at klokka var av gull og slo derfor til på dette enestående tilbudet! Klokka begynner å bli noen år gammel (kanskje 20år), men noen antikvitet er det ikke.

Materialet den er laget av er noe plast-aktig og det er vel egentlig et lite under at den ikke har blitt kastet. Den har jo liksom ikke vært helt "in" i det siste (kanskje aldri?) men kanskje det er håp for klokka allikevel?
Gull passer ikke så bra inne hos meg så jeg tenkte å spraylakkere den. Det burde da gå bra det? Hvis jeg maskerer skikkelig mener jeg? Eller hva tror dere? Ødelegger jeg hele klokka med eksperimentet mitt?


7 kommentarer:

Rosemary and Thyme sa...

Artig klokke.
Tror jeg ville prøvd meg på spraylakkering, men tror du må være veldig nøye med å dekke til det som ikke skal ha farge... spraymaling lurer seg inn alle veier.

Ha en fin kveld!

Klem Tove

My home is my Castle - by Kari sa...

Tusen takk for koselig besøk inne hos meg :)Og velkommen til NIB :))
Du har en flott blogg, huset ditt er bare nyydelig og så mange flotte møbler du har :))
Her kommer jeg snart tilbake :)

Klem,Kari

Mitt Empire sa...

Den hadde sklidd rett inn her hos meg. Skjønn var den. Liker du den ikke i gull, og den ikke er verdifull, hadde jeg malt den. Klipp ut en sirkel i plast og tape den godt fast til urskiven (eller aller helst ta uret ut, hvis det er mulig) og mal i vei. Den blir helt sikkert nydelig!

Kine sa...

Den blir sikkert rålekker med spray!Masker skikkelig,og du har en lekker gjenstand i mange år framover;)
God helg!klæm

Huset på øya sa...

Hei Tonje,
Jeg hadde absolutt prøvd å spraylakke den. Må sikkert gå over flere ganger og kanksje også senere (dvs om noen år) - hvis det begynner å flasse og du ikke liker shabby stile. God Fredag! klem Vibeke

Mettes lille verden... sa...

Å den var flott. Tror også jeg ville ha spraylakkert den hvit. Ønsker deg en fin lørdagskveld. Klem fra Mette

Mitt Empire sa...

Hva som har hendt? Ja, det kan du spørre om. Det er så dumt som det går an. Skulle slette et innlegg, og må i farten ha trykket på "merk alle" istedenfor det øverste innlegget... Jeg tenkte ikke over det en gang, da meldingen kom opp, "er du sikker på at du vil slette innlegget? Tjenesten kan ikke gjøres om" eller noe i den dur... Trodde virkelig jeg slettet et innleg, men så for alle. Og det er helt riktig som det stod, det går ikke an å gjøre om. Innleggene er slettet for evig og alltid.

Related Posts with Thumbnails