onsdag 11. november 2009

Kjære julenissen


Ja, slik begynner vel ønskelisten til mange barn i disse dager. De 2 eldste her i huset nileser reklamen fra alle lekebutikkene i mils omkrets og det er ikke småtteri de ønsker seg...tror vi bør finne en gullåre rett utenfor trappa her skal vi klare å innfri alle de mer eller mindre veloverveide ønskene.

Jeg derimot har ingen lang ønskeliste i år. Jeg vet nemlig hva jeg ønsker meg, og bare det er allerede en god start.  Det er jo oftest det som er problemet, at man kjøper det man vil ha selv. Flere som kjenner seg igjen?
Men i år er det annerledes altså! For jeg har funnet et aldeles nydelig halssmykke fra Amanda Egilson hvor man kan få skrevet inn navnet på barnet\barna dine, velge hvilke farger du vil på perlene osv. Man designer rett og slett et personlig smykke! Tenk, 4 navn må på plass i den ringen der....helt sprøtt å tenke på. Jeg tror nok det nesten ikke har gått helt opp for meg enda, at jeg nå har blitt 4barns mor!

Er det ikke lekkert?


Har du noen julegaveønsker i år?


3 kommentarer:

Ingvild sa...

Nydelig smykke, jeg har noe lignende med fire navn lagd av denne damen:
http://thevintagepearl.blogspot.com/
Hun lager mye flott (og litt lavere pris.... ;o) )

Ha en super dag!

Mitt Empire sa...

Nydelig smykke.
Jeg fikk et håndlaget hjerteformet smykke for et par år siden. Det har gravert navnene på barna (bare to for meg), på en side og I Love Mathias (mannen min) på den andre. Jeg er så glad i det, det minner meg på hva jeg har. Mitt ble laget av en nordmann. Husker ikke hvor jeg bestilte det, men det var gjennom en blogg av kona hans.

Vibeke sa...

Ååå, dette smykket elsker jeg!
Fikk både kjede og armbånd i denne serien av mannen min da jeg fødte vår lille datter. Kjedet bruker jeg nesten hver eneste dag :o)

Du har en utrolig koselig blogg, og jeg kommer garantert til å titte innom igjen!

God helg!

Vibeke :o)

Related Posts with Thumbnails