søndag 8. november 2009

Rustikt og landlig

Jeg er en tilhenger av varme og lune farger. Elsker den "høyfjellshotell møter den engelske landsbygda" stilen. Her i Valdres var trenden med bondemøbler og rød\grønt\oker på veggene veldig populær, og annethvert hjem her har vært innredet på denne måten. Foreldrene mine er intet unntak, og da de endelig fikk malt om nå i sommer trakk vi alle et lettelsens sukk...Så herlig å bli kvitt de fargene!

Tilogmed yttertøyet matcher tapeten...!
Allikevel må jeg nok innrømme at det har hatt større innvirkning på meg enn det jeg kanskje vil innrømme, for de lune rustikke fargene er nok det jeg forbinder med "hjemme". De gir meg en god, trygg og hjemmekoselig følelse, og da jeg selv skulle velge farger til huset mitt var nettopp det et viktig poeng. Jeg er glad i hvitt, for all del, men trives nok best med litt farger rundt meg. Jammen godt vi er forskjellige, det hadde vært kjedelig hvis vi alle skulle hatt det heeelt likt ikke sant?


Husker dere moten med de skotksrutede sofaene? Tipper de fleste har kvittet seg med de, men kombinert med de riktige tingene blir det veldig lekkert synes jeg!


1 kommentar:

Fru Fjeldhammer sa...

Helt enig med deg, godt smaken er som baken... men selv om jeg har det veldig hvitt, så liker jeg også mange andre stiler.. ja takk begge deler, som ole brumm!! *S*

Ha en fin søndagskveld..
klem

Related Posts with Thumbnails