mandag 30. november 2009

Hovedbadet

Ja, slik bor vi da. Her skal 4 små og 2 store dusje, pusse tenner, bimmelimm og bommelomm (sorry detaljene), filosofere, sminke seg, dolle seg, barbere seg, tøffe seg, bade alene, bade sammen, dusje alene og dusje sammen, og slik kunne jeg fortsette! Er det et rom som skal dekke manges behov, ja så er det virkelig badet! Da vi planla huset var vi enige om at vi ønsket et bad hvor det var god plass, en stor dusj (med plass til 2;)), at doen var litt diskrè plassert samt oppbevaringsmuligheter. Men ikke såååå mye skapplass at alles garderober havner på badet...


Håpet var å finne en mulighet til å ha det ryddig lettvint, jeg er nemlig ikke sååå glad i å rydde andres etterlatenskaper så planen var at hver ting skal ha sin faste plass. Og tro det eller ei, det har vi faktisk fått til. De bildene dere ser nå er ikke veldig langt unna slik vi har det til hverdag, men jeg tenner sjelden lys når jeg eller gubben skal på do ;) Blir jo et voldsomt bilderas dette her, dere får bære over med meg! Ha en strålende dag da dere!

12 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Wow...
For et stilig bad !!!!
Kjempelekkert :)

Klem,Kari

lillelise sa...

Hei!
Så flott bad dere har! Her fikk jeg masse inspirasjon til det store badet jeg ikke har, som jeg ønsker meg desperat og som jeg antagelig aldri kommer til å få...
Ha en fortsatt fin dag

Livy sa...

Dere har et fantastisk bad!!!! Jeg blir ikke lei av bilder, så kom gjerne med fler ;)

God mandag! Klem fra Livy

Kine sa...

Det er så innmari dritlekkert det badet ditt,rent misunnelig her jeg sitter ja:) OG det har blitt enda mer stilig,siden sist jeg så det!LEKKERT!!!!!
Ha en fin dag videre!*klæm*

Lisas hjem og skatter sa...

Vakkert bad dere har :) ett slikt badekar drømmer jeg også om!!!

koselig her inne hos deg :)

klem fra Lisa

Hildegunn sa...

hei jeg skrev en kommentar under 24 nov innlegget jeg.

Mamma'n og Hedda Kristin sa...

Lekkert! Det dekker det ;)

Drømmen om en eplehage sa...

Ja, jippi!

Du aner ikke hvor jeg har lett etter deg. Husker du la igjen ett vink i en kommentar, men fant den ikke igjen. OG så lette jeg etter deg blant følgerene mine, men du har jo bytta ut den vittige masken så da fant jeg deg ikke der heller. Har googlet alle varianter av Tonje+ "ett eller annet med interiør og Annette Struk" Ha, ha, ha!

Men nå var du heldigvis innom meg igjen, så da var jeg snar!

Blir superkort visitt dette, men kommer tilbake. Zzzz, for lenge siden.

Si meg, har dere fått to prinser til? Herlig, herlig! Så heldig dere er :o)

Ja, ser deg plutselig igjen!
Klem Tove

Balke gård sa...

Hei Tonje og TUSEN takk for så hyggelig kommentar, den varmet! Jeg likte også at du anbefalte bloggen min og at du liker speilkonsollen min;-) Artig!

Her var det jo SÅ nydelig, for et bad, helt drømmen for meg!!! Ble inspirert her. Nydelig gutter, gratulerer så mye (dog litt sent). Nyt tiden og kos deg videre, stor klem fra Marianne

Kristine sa...

Utrolig fine bilder! :) Jeg synes det var kanonstilig med den svarte fugen på de hvite veggflisene. En kontrast til de ellers nostalgiske og lekre detaljene dine. Sukk, jeg ønsker meg badekar...;)

Tusen takk for hilsen hos meg forresten, jeg blir like glad hver gang :)

Ha en strålende dag!

Kristine

Iren sa...

UTROLIG flott bad, det må jeg si...Rålekkert!!!
Kjør på med flere bilder du, er så koselig å se!!!
Takker så mye også for koselige kommentarer på min blogg også og ønsker deg en fin førjulstid!!!

Klem

Susanne sa...

Nå har jeg kost meg lenge på bloggen din, Mye vakkert å se på. jeg lurer så veldig på hvor du har fått tak i det fine badekaret om det er lov å spørre?
;D Ha en fin kveld/natt videre
Klem Susanne

Related Posts with Thumbnails