fredag 20. november 2009

Velkommen inn

For dere av dere som har fulgt med byggetråden på NM er dette gammelt nytt, jeg er nemlig litt av det slaget at har jeg først funnet ut hvordan jeg vil ha det forandrer jeg lite. Jeg kjenner flere som stadig vekk flytter rundt på sofaer, bilder, kommoder etc - slik er ikke jeg. Noen ganger selvfølgelig, hvis jeg kommer på noe "lurere" (les: penere), men stort sett vet jeg hva jeg vil ha - og hvor. Men så kan det ta lang tid før jeg er i mål med prosjektene mine også, må nesten spare litt penger først...;) Hallen er et slikt rom hvor jeg har mye på plass, men noe mangler fortsatt. Øverst på ønskelisten min står et antikt konsollspeilbord (heter det det?), et slikt et med 2 føtter vet dere. Noe àla dette:

Foto: lånt fra bloggen BALKE. Lekker blogg, anbefales!

Jeg vet AKKURATT hvor det skulle stå, og det ville vært så flott tror jeg. Tenkte å plassere det på den veggen mellom toalettet og trappa, og der skulle det alltid vært friske blomster og og og.....det er lov å drømme ikke sant?
Vel, nok om fremtidige drømmer. Slik ser det ut i dag, VELKOMMEN INN! :) Ps: Husk at bildene kan klikkes større :)

3 kommentarer:

Huset på Øya sa...

Det så veldig koselig ut hos deg. flott trapp og hall :) Så ut som en koselig spisestue også...
God Helg til deg og dine! klem Vibeke

Mita på landet sa...

Så koselig hall du har - og den inngangsdøra var jo bare nydelig! Kjempe fine bilder:)
Ha en fortreffelig lørdag videre:)

storeflittig sa...

hei! velkommen inn på nib! vi lager innlegg om bloggen din, men vet ikke helt når vi rekker det - tiden bare flyr avsted her:)

herlig hus!!!

Related Posts with Thumbnails