mandag 2. november 2009

Det ble visst et langt avbrekk dette...

Og grunnen til det ser dere her...Nydelige hva?

Tvillingene Oscar og August ble født 28.6.09 og var 2700gr og 2400gr. De kom 5 uker før tiden så de trengte litt ekstra hjelp i starten, men har blitt så friske og fine at det er en fryd! Så herlige, blide, gode og runde! Herlighet, så heldige vi er! Det er ikke rart at mammahjertet nesten flommer over innimellom...

Tenk, nå har jeg 4 gutter! :)

Har lenge tenkt på å ta opp bloggingen igjen. Jeg kom jo egentlig ikke skikkelig igang før jeg ble gravid og superduper kvalm og dårlig. I lange tider måtte jeg bare ligge musestille på sofaen skulle kvalmen holdes noenlunde i ro, og når det endelig ble bedre begynte bekkenet å krangle. Jaja, når premien er 2 nydelige gutter er det verdt strevet, men dette var siste gang altså! Nå har jeg bidratt nok til folketallet føler jeg...;)
Her hjemme lå det det meste brakk lenge. Var såvidt det ble tørket støv og støvsuget her, og noen innkjøp av nye ting orket jeg heller ikke. Kjøpte knapt et interiørblad på flere måneder - og DA er jeg dårlig altså!
Men jammen er det rart gitt, når gutta var ute kom interiørtrangen tilbake for full styrke og jeg har SÅ mye jeg gleder meg til å vise dere.
Jeg har jo egentlig aldri fått vist dere rundt engang! Men det skal det bli en ordning på nå altså! Følg med!

3 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Se her ja... så nydelige!
Gratulerer så mye....

klem

silje-sin sa...

Gratulerer! Kjempeskjønne gutter med flotte navn! Og fin vekt til å komme såpass mye for tiden vel? Kos deg masse med dine fire små! klem fra silje.

Mitt Empire sa...

Å du, så nusselige de var, da. Flott å ha deg tilbake igjen, forresten. Gleder meg til fortsettelsen.

Related Posts with Thumbnails