tirsdag 24. november 2009

Interiørblogger - meg?

I går ble jeg medlem på Nib! Så morsomt, men pittelittegranne skummelt også. Det forplikter jo litt det ikke sant? Både å skrive innlegg med jevne mellomrom og at det skal omhandle interiør. Snakk om å komme i "det gode selskap"! Håper jeg ikke skjemmer meg helt ut.
Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør og det har vel blitt det man kan kalle en hobby etterhvert. Med tanke på de timene jeg har lagt ned i planlegging og shopping (*smiler*) til huset, synes jeg at jeg nesten har lov til å kalle det en hobby? Kanskje lidenskap også?
Men at mine skriblerier og mine interiørvalg skulle være inspirerende for andre å se, ja det er skummelt altså! Ikke har jeg noen utdannelse innen interiør, ikke er jeg fotograf og ikke er jeg spesiellt flink på data heller.

Som en god interiørblogger "to be" hører det med å lære seg Picasa....;) Blir så imponert av alle lekre headere, mosaikker etc rundt omkring på alle de flotte bloggene der ute, men med mine heller begrensede datakunskaper hadde jeg på en måte forsonet meg med at det var "slikt som ungdommen lika" (ja, jeg er Kristian Valen-fan)og derfor umulig for meg å få til. Men se her da - min første fotomontasje!!!


*kry*
Ha en aldeles strålende tirsdag da dere! Jeg skal pleie en småsyk 4åring i dag og ellers bare kose meg. Jammen er det deilig med fødselspermisjon, selv om det er dager hvor tanken på å få gå på jobb og få mulighet til å tenke en tankerekke heeeelt ut uten avbrytelser virker mildt sagt forlokkende. Snart er tvillingene 5mnd! Og jammen er det ikke snart jul også! Er dere i full gang med juleforberedelser eller?


15 kommentarer:

Iren sa...

Gratulerer så mye som "ekte" blogger...hehe...
Synes du klarer det helt supert og må si jeg ble imponert over fotomontasjen din også, jeg aner ikke hvordan man gjør det men det kommer vel etterhvert;)
Ønsker deg en fin dag!

Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Herlig, så flink du er!!
Ha en ifn dag..
klem

Huset på Øya sa...

Grattis. Ha en riktig fin tirsdag! klem Vibeke :)

Huset på terrassen sa...

Kjempefin fotomontasje fra picasa. Jeg er også helt ny blogger og kom med i NIB igår, spennende og veldig hekta allerede på blogging :) Jeg har ennå mye å lære mht bilder, lys og redigeringsprogrammer, men lærer litt hver dag :) La meg til som følger på bloggen din, håper det er OK ! Vi nye må holde sammen :) Ha en fin tirsdag! Klem Linda

Rosemary and Thyme sa...

Syntes du er flink, jeg!
Jeg er ganske uerfaren jeg også, men håper det kommer seg etterhvert.
Flotte bilder!!

Ha en fin dag!

Klem Tove

Drømmeslottet sa...

Hei! Jeg er også ny blogger er heller ikke flink på data men håper å kunne lære meg litt etterhvert. Kjempefin blogg du har, så jeg melder meg på som følger om det er greit :)

BROCANTE sa...

Et steg av gangen sa jeg til meg selv da jeg lagde bloggen, etterhvert har jeg funnet ut at jeg bare må gjøre det på min måte og ha det gøy samtidig. Virkelig koselig å lese innleggene dine. Du har kanskje lagt merke til at jeg følger deg?

Iren sa...

Takk for komplimentet på huset, sånn veranda heter glass veranda, veldig koselig synes jeg da!!!
Det var ønsket når jeg kjøpte meg hus, at det skulle ha en glassveranda og slik ble det!!!

Klem

Mettes lille verden... sa...

Hei og gratilerer som medlem av NIB. Det var slik jeg kom over siden din, så at du var ny og måtte bare titte litt inne her hos deg. Nydelig hus du har, og mange flotte bilder. Kommer helt sikkert tilbake hit. Ønsker deg en fortsatt fin kveld. Klem fra Mette

Myhome sa...

Hei! Vil ønske deg velkommen til nib!
Du har en flott blogg, og så nydelig hus dere har!!!
Her kommer jeg gjerne igjen:)
Klem Anita

Lindus sa...

Heisann. Fant deg inne på NIB. Så fin blogg du har da. Og den fotomontasjen var jo kjempefin den.. Kjenner meg igjen i beskrivelsen din, hehe.. Er ikke noe flink med foto jeg.
Besøk meg gjerne:)
-Lindus

Kristine sa...

Hei, og tusen takk for koselig hilsen på bloggen min :)

Synes forøvrig fotomontasjen din ble veldig bra! :)

Ha en koselig kveld!

Kristine

Mita på landet sa...

Kjempe fine bilder!
Ikkeno' stress for deg å være med i NIB - du passer godt der:)
Ha en fortsatt fin uke!

Nina sa...

ÅÅÅ som jeg elsker bloggen din ;)
Jeg kunne flytta rett inn i huset ditt og ...hehe
Det hørtes jo litt "stalker" aktig ut,DET er jeg ikke altså.
Jeg bare digger stilen din :)
Keep it up
"hmm,hvorerdenperfektesmiliensompasserinnher"

Klem fra meg ;)

Hildegunn sa...

ÅÅÅÅ for noen nydelige hjerteknusere du har da !! De hadde jeg ikke sett, har nemlig vært så opptatt selv i det siste.Fikk jo baby jeg også i august og det går mildt sagt i ett med 5 gutter i hus.hehe
Men det vet du jo.
Du har ett fortryllende hus, jeg elsker stilen deres.
Vi holder på med egeninnsatsen nå og skal flytte inn om 2 mnd.hjelp !! Det er så mye å gjøre, og så er det jul midt oppi alt....og 5 barn som trenger oss.
Men det skal nok gå greit.Skal følge med her, du er nok sikkert kjempe flink som 4 barnsmamma !! Vi er heldige som har så mange hver, det er en stor rikdom !!

Related Posts with Thumbnails